Okrepljena ARTS

15. 4. 2008
Deli

Pretekli vikend se je na sejmu Motoboom v Celju, na predstavitvenem prostoru aprilie, predstavila okrepljena ekipa Aprilia racing team Slovenia. Vabijo tudi amaterske dirkače!

Poleg Marka Škarje, ki bo zastopal ekipne barve v razredu S2, se je ekipi pridružil tudi 17-letni Alan Pfeifer, ki pa kljub svoji mladosti ni novinec v moto športu. Alan je v preteklih letih uspešno nastopal v Tomos pokalu in kasneje v razredu SM 125 ccm, letos pa bo s svojo Aprilio SXV 4.5 natopal v razredu S1.

Oba bosta nastopala v slovenskem državnem prvenstvu in tudi na nekaterih dirkah državnih prvenstev sosednjih držav. Marko se bo tako kot pretekla leta preizkusil tudi na preizkušnjah za svetovno prvenstvo. Ekipa ima z letošnjo sezono svojega predstavnika tudi v enduru. Jože Langus, ki je obenem tudi eden glavnih mehanikov ARTS, bo s svojo Aprilio RXV 4.5 nastopal na dirkah za državno prvenstvo.

Ob prihajajoči prvi dirki za državno prvenstvo Slovenije vabimo vse voznike kategorije SM Amater, ki bodo nastopali na Apriliah, da se nam pridružijo pod šotorom, pripravljenem prav za njih!

ARTS PR

foto: Mateja Pivk & ARTS

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol