Poškodba je prevelika, Gajser v Rusiji ne bo nastopil

6. 6. 2017 | Jaka Završan
Deli
Poškodba je prevelika,  Gajser v Rusiji ne bo nastopil

Po dveh grdih padcih na tekmah v Latviji in Nemčiji, se je žal izkazalo, da je poškodba Tima Gajserja prevelika, da bi ta konec tedna v Rusiji zanj že lahko stiskali pesti.

Tim je trenutno v Sloveniji in že v polnem teku k popolni regeneraciji zloma lopatice. Z desetimi tekmami do konca so se skupaj z ekipo HRC-ja odločili, da je bolj pametno, da poškodbo popolno sanira in se na steze vrne še močnejši. Če bo šlo vse tako kot mora, bomo za Tima lahko navijali že 25. junija v italijanskem Ottobianu.

Tim Gajser:

»To je stvar, katere sem se res poiskušal izogniti, ker je spuščanje dirk zadnja stvar, ki bi si jo želel. Na žalost je poškodba rame hujša kot smo sprva mislili, zato moramo sprejeti, da v Rusiji ne bom mogel nastopiti, saj mora biti rama preden se vrnem čisto sanirana. Hudo mi je, ker se dirke v Rusiji ne bom mogel udeležiti, saj je to prva dirka tam po letu 2012. Opravičil bi se vsem navijačem, sponzorjem, ekipi Honde in vsem, ki mi stojijo ob strani, obljubim pa vam lahko, da se bom vrnil še močnejši!«


Jaka Završan

Foto: hondaproracing.com

 

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"