Thor predstavil spomladansko kolekcijo MX

22. 1. 2019 | Jaka Završan
Deli

Čeprav imajo motokrosisti vsaj v manjši meri v teh dneh zaradi nizkih temperatur in snega svoje motocikle v garaži, se nam kmalu obeta pomlad in s tem nove motokrosistične kolekcije, ki pri Thoru nikoli ne razočarajo.

Za leto 2019 so pri ameriškem gigantu off-road oblačil poleg novih grafik opreme ponudbo razširili, tudi kar se tiče škornjev in čelad. Novi motokrosistični škornji Radial naj bi vozniku zagotavljali ogromno udobja, zaradi katerega pa vseeno ne trpi kakovost.

Na svoj račun so prišli tudi otroci, saj so na trg prišle nove čelade Sector Bomber. Po dokaj ugodni ceni lahko najmlajši izbirajo med različnimi barvnimi kombinacijami varnih čelad. Ponudba za odrasle pa je doživela le nekaj osvežitve pri grafikah.

Nekaj svežine pa bo pomlad prinesla tudi v kolekcije Prime Pro, Pulse in Pulse Air. Prva na trgu velja za eno izmed tehnološko najbolj dovršenih in priljubljenih med tekmovalci, saj je izredno udobna, lahka in zračna.                              

      
                
Linija Pulse velja za zlato sredino, saj po nekoliko nižji ceni še vseeno dobite odlično opremo, ki bo na stezah zaradi inovativnih dizajnov kradla poglede. Pulse Air pa bi lahko označili kot podizvedbo kolekcije Pulse, ki je z boljšim zračenjem namenjena bolj vročim dnem. 


Tovrstno opremo najdete pri pooblaščenih trgovcih Parts Europe v Sloveniji.

 
Foto: Thor

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel