MotorSport s šovom bo letos v Stožicah!

18. 1. 2013
Deli

S strani organizatorja ljubljanskega salona motošporta smo prejeli zanimivo novico. Letošnji salon, peti po vrsti, se iz gospodarkega razstavišča seli v Stožice.

Za mini obletnico, kar nedvomno je peta zaporedna organizacija MotorSport Salona, se spodobi, da je prireditev pripravljena v še večjem obsegu kot doslej. Zato sta se organizatorja, Drago Božič in Samo Čede, odločila da prireditev prestavita v največji slovenski športni objekt - Center Stožice v Ljubljani.

5. MotorSport Salon bo vseboval tudi pravi šov, zaradi česar se prireditev po novem imenuje 5. MotorSport Show & Salon. Tako je, 23. in 24. februarja 2013 boste v Dvorani Stožice poleg razstave dirkalnikov lahko gledali še vratolomne vožnje motociklistov v disciplini motokros! Pripravljene bodo imeli visoke rampe z nevarnimi skoki. Na stezi bodo potekali še boji med tekmovalci supermota, minimota, kartisti in avtomobilisti v stilu svetovno znane atrakcije Race of Champions! Kot gostje bodo nastopile legende avto-moto športa in znani Slovenci ter Slovenke. Dogajanje bo popestreno s svetlobnimi efekti, glasbo in plesom.

Razstava dirkalnikov, eksotičnih super športnih avtomobilov, dirkalne opreme, motociklov, srečanja in mogoči pogovori z znanimi dirkači bodo nastanjeni v zelenem nivoju dvorane Centra Stožice.

Nedvomno gre za največjo avto-moto športno prireditev v Sloveniji pred pričetkom vsakoletne sezone.

Prireditev bo v soboto in nedeljo odprta od 14. - 20. ure. Poudariti pa je potrebno, da je tokrat prodaja vstopnic omejena, saj dvorana sprejme ob takšni postavitvi proge le maksimalno 3.700 obiskovalcev. Zagotovite si svojo vstopnico na prodajnih mestih eventim.si.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"