MX novosti: Cairoli in Villopoto 'out', Thor napovedal povsem novo kolekcijo

23. 7. 2015
Deli

Devetkratni svetovni prvak Tony Cairoli je zaradi zloma v roki in zapestju odložil čelado v kot dokler se popolnoma ne pozdravi. 'Ni bilo zabavno dirkati s polomljenimi kostmi, ampak ker sem računal, da vsaka točka šteje sem močno stisnil zobe in s pomočjo protibolečinskih tablet odpeljal tri dirke. A kalcinacija na zapestju in nepravilno zaraščanje so znak, da moram pozabti na boj za prvaka v razredu MXGP'. Italijan se je tako pridružil Ryanu Villopotu, ki je zaradi zloma trtice predčasno končal svojo izjemno kariero.

A da ne bomo pisali samo o slabih novicah lahko napovemo, da je Tim Gajser po poškodbi gležnja, ki jo je staknil na VN Latvije (inkljub temu končal na 5. mestu) nared za dirko na Češkem, ki bo ta konec tedna. Proga mu ustreza, zato računa, da sebo boril za zmago in prevzem vodstva v seštevku razreda MX2.

Thor novosti za 2016: kratka napoved giganta na področju motokros opreme kaj so pripravili za sezono 2016 (revolucionarne novosti in cool retro dizajni). celotno kolekcijo in novosti za 2016 bodo pokazali 3. avgusta zato ne zamudite tega datuma in si poglejet kaj so pripravili na www.thormx.com ali poglejte za katalog špri Partseurope na tem linku!

Pek

Foto: moštva

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja