Neisha in Bagoroš skupaj v videospotu

4. 2. 2012
Deli

Stunter Rok Bagoroš je z Dukom 125 odigral vlogo v novem videospotu pevke Neishe.

Ugibamo, da je bila ideja o združitvi baladne pesmi in motorističnih vragolij Rokova, ki je že večkrat presenetil z drznimi idejami. Je že tako, da je sreča na strani pogumnih in če Prekmurec v zadnjih dveh, treh letih ne bi bil pogumen, se v začetku letošnjega leta ne bi mogel pohvaliti s sodelovanjem z eno izmed najboljših slovenskih pevk.

Skupaj z Neisho sta pod režisersko taktirko Predraga Rajčića-Perice iz Mediaspota posnela videospot z Neisho, Rokom in KTM-ovim Dukom v glavni vlogi.

In kaj je o snemanju povedala Neisha? "'V veliko veselje mi je bilo zopet sodelovati s preverjeno ekipo. Perici res zaupam in zopet smo zacoprali nekaj res enkratnega. Prav ponosna sem na spot, prav tako kot na pesem 'vzemi me', ki mi je ena mojih najljubših nasploh. Rokova ideja, da 'zapleše' v spotu z motorjem, mi je bila pa tako sveža in originalna, da sem samo prikimala in vse ostalo je steklo samo od sebe. Resnično me je navdušil in vesela sem, da sva tako združila najina svetova in nadgradila razpoloženje, ki ga pričara sama pesem. Nad videom sem navdušena in ga s ponosom predstavljam.''

Na svojo vožnjo je ponosen tudi Rok: ''Ob vstopu v prvo ligo svetovne stunt scene sem presedlal na veliki motor, ki mi je totalen izziv v podiranju meje razuma in gravitacije. Prej sem v vsega dveh letih dosegel vse, kar se je dalo; zmagal na stunt tekmovanjih s skuterji in 125-kubičnim motociklom. In novi izzivi so to, kar rabim. K sodelovanju z Neisho me je pritegnila ljubezen do glasbe. To je tista moja druga plat, prav tako pomembna kot strast do motorjev. Že dolgo sem si želel narediti nekaj na tem področju. S tem skupnim projektom se je moja vožnja zlila v melodijo in tako sem prikazal moj ples na motorju ob ritmih nežne, a izrazno močne glasbe.''

Pa še videnje režiserja Predraga Rajčiće: "Ko sem prvič slišal pesem, sem takoj vedel, na kakšen način se moramo lotiti snemanja. Je pa zanimivo to, da med pripravami za snemanje prve slovenske grozljivke snemam romantične videospote, kar je zame kot režiserja nedvomno nekakšen izziv. Tudi Rok me je očaral s svojimi vragolijami na motorju, poleg tega pa sem bil prav presenečen nad njegovo iskrenostjo, skromnostjo in prijaznostjo," je z izdelkom zadovoljen tudi Perica, ki je z Neisho, ki trenutno vse moči usmerja v koncert She's got soul, na katerem bo 15. februarja v Kinu Šiška nastopila skupaj z Big Bandom RTV Slovenija, posnel že tretji videospot.

Foto: Žiga Mihelčič

as

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"