Pa smo ga vendarle dobili. Uvoznika za skuterje Peugeot.

Pa smo ga vendarle dobili. Uvoznika za skuterje Peugeot.

Ob okroglem jubileju skuterja Peugeot Speedfight, ki letos praznuje 20 let, smo zapisali, da pri nas trenutno ni uvoznika za skuterje te znamke.

A smo bili očitno malenkost prehitri, saj je Peugeot vendarle dobil novega zastopnika tudi v Sloveniji. Pred kratkim je to postalo podjetje Filitheo d.o.o. iz Ljubljane, ki je sicer tudi uvoznik za kolesa znamke Peugeot in avtodome znamke Pilote.

Podjetje Filitheo d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2015, njihov slogan pa je 'svoboda na kolesih', zato svojo ponudbo redno dopolnjujejo z naborom kvalitetnih izdelkov namenjenih sodobni mobilnosti.

Skuterji znamke Peugeot zagotovo sodijo med tiste, ki jih lahko označimo za kakovostne in zaupanje vredne sopotnike v prometu. Trenutno so pri nas v ponudbi skuterji Peugeot Kisbee (cena od 1.549,00 eur), Streetzone (1.899,00 eur), bigwheeler Tweet 50/125 (od 1.999,00 eur), retro Django 50/125 (od 2.699,00 eur), Speedfight (od 2.299,00 eur), ter trikolesni Metropolis (od 8.999,00 eur).

Novi Metropolis bo v Sloveniji premierno predstavljen na avtomobilskem salonu konec meseca, kolektiv podjetja Filitheo d.o.o., pa vas prijazno vabi na ogled njihove ponudbe.

Vrnitev skuterjev Peugeot na naše tržišče, pa vsekakor prinaša tudi dodatno popestritev ponudbe z zanimivimi modeli.

Matjaž Tomažič

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"