Pirelli in MV Agusta poskrbela za nov ekskluzivni model - MV Agusta Dragster 800 RR Pirelli

MV Agusta in Pirelli si že nekaj časa pomagata pri promociji svoje blagovne znamke, rezultat sodelovanja pa je seveda ekskluzivni model. Tokrat so za osnovo vzeli Dragsterja.

Kot po navadi bo tudi tokratni skupni model izdelan v omejenem številu, ni pa še povsem jasno, ali se bodo o tem, koliko motociklov bo izdelanih, odločili v tovarni ali pa bodo o tem odločili kupci.

V osnovi se Dragster 800 RR Pirelli z vidika tehnike ne bo razlikoval od standardnega modela 800 RR, bo pa okrašen z dodatki, ki smo jih v okviru sodelovanja obeh znamk že videli.

Tako bo Dragster 800 RR Pirelli dobil gumijast ščitnik rezervoarja za gorivo, podobna zaščita pa se bo znašla na maski nad sprednjim žarometom. Poleg posebnih grafik bo spremenjen tudi sedež. Na voljo bo v dveh kombinacijah, rumeno-črni in modro-beli.

Ekskluzivni Dragster bo obut v dirkaške gume Pirelli Diablo Supercorsa SP, platišča pa bodo obrobljena z modro oziroma rumeno črto. O ceni za zdaj ni podatkov, je pa jasno, da bo za nakup treba seči globoko v žep.

Nam je všeč.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"