Prenovljen salon Moto Centra AS Domžale

29. 1. 2014
Deli

AS Domžale Moto Center iz Trzina je pred začetkom letošnje motoristične sezone prenovil svoj prodajni salon in temeljito dopolnil ponudbo.

V AS Domžale Moto Center je poleg izjemne ponudbe motociklov in skuterjev znamke Honda precej prodajnega prostora namenjenega tudi ostalim Hondinim programom. Na oddelku navtike je na voljo celotna paleta izvenkrmnih motorjev vseh velikosti in moči, v oddelku vrtnega programa pa so poleg odličnih vrtnih kosilnic namenjenih tako profesionalni kot domači uporabi, na voljo tudi ostale vrste motornega orodja znamke Honda, trenutno pa so najbolj aktualne zmogljive snežne freze vseh tipov in moči, bogata pa je tudi ponudba električnih agregatov.

AS Domžale Moto Center je po novem tudi zastopnik in uvoznik za motoristično opremo znamke Dainese, katere najnovejše kolekcije si lahko ogledate in kupite v njihovem salonu v Trzinu. Poleg oblačil in obutve Dainese, pa si pri njih lahko kupite tudi oblačila znamke Macna, čelade Premier, Arai, Airoh in Shoei, potovalne motoristične kovčke Givi, olja Repsol in celotno kolekcijo originalnih oblačil Honda. Ponudba je seveda dopolnjena še s prodajalno rezervnih delov in pooblaščenim servisom celotnega Hondinega programa motociklov, orodja in navtične opreme.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja