Privoščite si motociklistični prestiž in se zapeljite z MV Agusto

Privoščite si motociklistični prestiž in se zapeljite z MV Agusto

Pri Avto centru Šublej d.o.o., uvozniku motociklov znamke MV Agusta, so se odločili, da bodo letos prvič ponudili tudi možnost najema motociklov znamke MV Agusta.

O znamki MV Agusta, njenih športnih uspehih in ekskluzivnosti vseh njihovih modelov ste si lahko v preteklosti na naših straneh in v naši reviji prebrali marsikaj zanimivega, tokrat pa vam sporočamo, da se lahko v letošnji sezoni tudi sami zapeljete z modelom Turismo Veloce 800 Lusso ali Rivale 800.

Če si želite spoznati čare perfektnega motociklističnega podvozja, odlične ciklistike in zmogljivosti ter tudi sami spoznati in občutiti, zakaj so te umetnine na dveh kolesih tako posebne, boste lahko v salonu v Radomljah pri Domžalah najeli enega izmed omenjenih modelov.

Najem je možen za štiri ure, en dan ali za cel vikend. Cena za enodnevni najem, v katerega je vključenih 250 kilometrov, znaša 120 evrov, cena za vikend najem pa 300 evrov.

Torej, če ste si do zdaj želeli imeti svojo MV Agusto, pa se niste znali odločiti, je zdaj pravi trenutek, da se bolje spoznate z znamko in dodano vrednostjo, ki jo motocikli MV Agusta vsekakor ponujajo.

Poleg motociklov MV Agusta pa so v floti, namenjeni izposoji, tudi skuterji znamke SYM in trikolesnik Quadro.

Za več podatkov o pogojih najema in ponudbi odklikajte na spletno stran podjetja Avto center Šubelj d.o.o., oddelek MV Agusta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja