Sončno vreme poskrbelo za rekorden obisk jesenskega piknika As Domžale 2018

13. 10. 2018 | Peter Kavčič
Deli

Več kot 1500 motoristov in motoristk se je na čudovito oktobrsko soboto zbralo na tradicionalnem, zdaj že tretjem jesenskem motorističnem pikniku.

Jože Šparovec, vodja maloprodaje, sicer pa organizacijski vodja piknika, je takole strnil čudovit motoristični dan: »Zanimiva ponudba s strani poslovnih partnerjev moto centra v Trzinu, kjer so obiskovalci lahko prišli do tehničnih informacij, do katerih je sicer težje priti ali pa običajno niti ni dovolj časa, da se o tem ali onem vprašanju v miru pogovorimo. Lahko rečem, da nas je obisk presenetil. Vedeli smo, da lahko pričakujemo več obiskovalcev kot lani, toda tokrat lahko rečem, da je obisk presegel vsa pričakovanja. Očitno ljudje to želijo, želijo druženja ob dobri hrani in pijači ter da v miru pogledajo to ali ono zanimivost, ki smo jo skupaj s partnerji pripravili, se informirajo ali pa enostavno poklepetajo s kolegi motoristi.«

Mi lahko rečemo le še, da smo se vabilu z veseljem odzvali in kot založniška hiša predstavili z različnimi revijami za obiskovalce (Avto magazin in Playboy) in obiskovalke (Liza, Elle, Cosmopolitan). Nekaj utrinkov, zanimivih motociklov in obrazov pa si lahko ogledate tudi v foto galeriji.

Dobra družba, zanimiv spremljevalni program in lepo jesensko vreme so poskrbeli, da se je jesenski piknik močno utrdil na koledarju moto dogodkov, in se lahko veselimo njegove četrte izvedbe prihodnje leto.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja