Retro Shoei Glamster in nova 'jet-ka' J-Cruise 2

19. 11. 2019 | Matjaž Tomažič
Deli

SHOEI je za sezono 2020 poleg osvežitve grafik za vse njihove obstoječe modele, pripravil tudi novo linijo športnih retro čelad in naslednika priljubljene 'jetke'.

Shoei Glamster dopolnjuje že znano linijo čelad Neo-Classic, pri razvoju te retro čelade pa je bilo glavno vodilo kombinacija tradicionalnega dizajna ter udobja in funkcionalnosti na najvišji sodobni ravni. Vizir je na čelado pritrjen s šik aluminijastimi zunanjimi vijaki, sprva pa bo ta čelada na voljo v štirih različnih barvah. Razpon velikosti školjke sega o XS do XXL, v prodajnih salonih pa bi se morala ta čelada znajti ob začetku prihodnje motoristične sezone.

Druga novost je namenjena tistim, katerih prva izbira je vrhunska jet čelada. Shoei J-Cruise 2 je seveda naslednik priljubjenega J-Cruisa, kupci pa bodo opazli napredek in izboljšave na področju funkcionalnosti, prezračevanja in udobja. Čelada je serisko predpripravljena in združljiva s komunikacijskim sistemom Sena SRL in SRL2. Tudi v tem primeru razpon školjk sega od XS do XXL, na voljo pa bo v petih različnih barvah in dveh grafikah.



Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"