Rok Bagoroš uspešno okreva po poškdobi in se že pripravlja na sezono 2014

1. 12. 2013
Deli

Od nastopa na KTM festivalu v Avstriji, kjer je Rok Bagoroš staknil poškodbo kolena, točneje strgane križne vezi, je sedaj minilo že več kot tri mesece. Po uspešni operaciji  kolena, ki jo je opravil dr. Matjaž Vogrin, ki  je specialist ne tem področju in je pomagal že mnogim profesionalnim športnikom, je sedaj na vrsti naporna rehabilitacija, kjer se bo Rok pod strogim režimom kar najbolj pripravil na sezono 2014.

"Moj dan izgleda nekako takole: zgodaj zjutraj vstanem, grem naravnost na masažo, potem sledi zajtrk, nato pa trdo delo v fitnesu, kjer pod budnim očesom fizioterapevta izvajam vaje, ki mi jih predpiše. Potem sledi kosilo, kratek počitek in popoldne še ena 'runda' trdega dela v fitnesu.

'No pain no gain'  pravi star pregovor in to v mojem primeru še kako drži. Sam sebi ves čas dopovedujem, da je to ena najpomembnejših investicij v moje telo. Ob mislih, da se čim prej vrnem nazaj na motor in zabavam množice po vsem svetu me izjemno motivira! Da ne omenjam vseh sporočil in želj z strani privržencev in prijateljev, ki mi jih vsak dan pošiljajo, kar mi da še tisto dodatno motivacijo, da še bolj zagrizem v fitnes naprave in iztisnem iz čela še nekaj dodatnih kapelj pota.

Rok Bagaroš press

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja