RokON! home street show 2014 to soboto v Murski, še posebno vabljeni motoristi

20. 6. 2014
Deli

Rok Bagoroš vabi vse motoriste, da se mu 21.06.2014 pridružite v Radencih na avtobusni postaji, kjer se boste skupaj odpravili ob 15.00 uri v Mursko Soboto na drugi tradicionalni RokON Street show. Za parkiranje vaših jeklenih konjičkov bo poskrbljeno. Seveda pa ste na dogodek vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji adrenalina in motošporta.

Po lanskem uspehu, ko je premierni »RokON! show« pritegnil in navdušil več kot 3000 obiskovalcev, Rok Bagoroš letos s svojo ekipo pripravlja še večji in še bolj spektakularen dogodek!

V soboto, 21. junija, bo tako na Slovenski ulici v Murski Soboti dvakrat - prvič ob 16., nato pa še ob 18. uri - grmelo, pokalo, kadilo in se »driftalo«, ko bo v sklopu tradicionalnih »Soboških dnevov« potekal drugi »RokON! show«.

Rok bo tudi letos z vratolomno vožnjo s svojim KTM-om in ob glasbeni podlagi izbranega DJ-a, kljuboval zakonom fizike. Da bo še bolj atraktiven, bo njegov nastop popestren z ognjem in pirotehniko, ob tem pa seveda ne bodo manjkale tudi mične hostese. »Showu«, ki ga bo vodil in povezoval karizmatični Vid Valič, se bo letos pridružil eden najboljših avtomobilskih »drifterjev« v Evropi. Svojo prisotnost na dogodku pa so tudi napovedali nekateri vrhunski slovenski športniki (Dejan Zavec, Klemen Gerčar,  Robert Kranjec, Jurij Tepeš, Eva Logar, Maj Vtič) s katerimi se bo moč tudi družiti, se z njimi fotografirati ali jih poprositi za avtogram.

Ob vrhunskem Rokovem »showu«, polnem adrenalina, bodo lahko obiskovalci na testnem poligonu tudi sami občutili adrenalinsko vznemirjenje ob testnih vožnjah s KTM-ovimi motocikli, se nekateri na sovoznikovem sedežu zapeljali z atraktivnim športnim avtom KTM X-Bow, ki ga bo vozil GT4 Avstrijski prvak Fabian Lauda, uživali v »Freeride trial showu«, otroci pa bodo lahko brezskrbno ustvarjali in se zabavali v varstvu animatorjev.

Rok pravi, da mu prav domači gledalci pomenijo največ, zato jim je treba tudi vračati v največji možni meri. Izziv je torej podan; Rok zato vabi na ogled tega edinstvenega »showa« v Sloveniji in se vsem obiskovalcem že vnaprej zahvaljuje za izkazano podporo in obisk. Vstop je prost.

Izkupiček bo namenjen neprofitni fundaciji Wings for Life.

Se vidimo v soboto, 21.06.2014, ob 16. uri.

PEK

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel