Šola vožnje za punce s kuharskim tečajem? Tečaj bom izpustila (zakaj, izveš na koncu članka)

6. 3. 2017 | Tina Torelli
Deli

Če mi omeniš Ducati Scrambler, pomislim na sladko življenje: druženje, kapučino, nove kavbojke in spogledovanje ... z motociklom. Veliko slednjega. Eat, ride, love! In vse izpeljanke po spisku ... 

In tako po daljšem obdobju ovohavanja moto terena v moj poštni nabiralnik prispe vabilo na veliko vsega, kar imam rada. Italijanska revija o motociklizmu Due ruote letos že drugič prireja Dneve veselja ali Days of Joy za vse, ki bi se radi bolje spoznali z Ducati Scramblerji vseh sort - tokrat s poudarkom na modelu (ne le) za punce Sixty2 in z novim modelom Desert Sled za vse (punce in fante), ki jih motoristični gen vleče s cest na brezpotja.

V okolici Pavie na vse začetnice in (off-road) začetnike namreč poleg flote scramblerjev čaka tudi prostrana brezpotna trasa. Vse, kar rabite, sta čelada in izpit (za začetnice, ki bi se rade prvič usedle na Sixty2 pa ni potreben niti izpit).

Lokacija: Vaiano Country House (Cascina di Vairano, 41 Vairano di Vidigulfo, 27018 - Pavia

Datumi: 14. maj, 18. junij, 23. julij, 10. september

Prva velika novost 2. izdaje "Dnevov veselja" je šola terenske vožnje pod taktirko Roberta Ungaroja, nekdanjega tekmovalca v enduru, druga pa šola vožnje za vse motoristke začetnice, ki po želji pride v kompletu s kuharskim tečajem. Tega bom izpustila, ker pri naju doma kuha - moj fant. Sem že omenila, da me enako kot divji motoristi privlačijo fantje, ki divje vihtijo kuhalnico? 

Ciao, ciao!

Več informacij: scramblerducati.com

Tekst: Tina Torelli

Fotografije: Ducati Scrambler

 

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"