Glasujte za enduraša, ki bo dirkal z 'Betko'. Izmed 56 prijavljenih je v ožjem izboru 20 dirkačev.

6. 2. 2017 | Matevž Hribar
Deli
Glasujte za enduraša, ki bo dirkal z 'Betko'. Izmed 56 prijavljenih je v ožjem izboru 20 dirkačev. (foto: Beta)
Beta

Slovenski zastopnik za znamko Beta je objavil seznam prijavljenih na natečaj. Glasujte za najbolj primernega!

Na spletni strani inmoto.si/glasovanje lahko glasujete za enega od dvajsetih prijavljenih na izbor za dirkača, ki bo tekmoval pod pokroviteljstvom znamke Beta na tristokubičnem dvotaktnem enduro stroju. Izbor ne bo določil končnega zmagovalca natečaja, bodo pa s pomočjo glasov izbrali finaliste za preizkus v Italiji.

Med prijavljenimi najdemo kar nekaj hitrih in znanih imen iz domačih motošportnih krogov, na primer Aleksa Mlekuža, Jako Završana, Marka Petelina in tudi Dakarjevca Simona Marčiča. Glasujete lahko do 12. februarja 2017!

Skupno se je na izbor prijavilo 56 voznikov (ali je med njimi kakšna voznica, ne vemo), projektu pa sta se v zadnjem času kot pokrovitelju pridružila Akrapovič in Mitas.

V komentarjih na družabnih medijih so se sicer že pojavili očitki, da bi moral biti izbran najhitrejši tekmovalec in ne tisti z največ spletnimi glasovi. A dotičnim kritikom bi moralo biti jasno, da organizator projekta cilja predvsem na čim boljši medijski učinek in ne le na vrhunske rezultate, kar je bilo napovedano že na samem začetku akcije. Če pa kdo misli, da prodajalci (ali proizvajalci) motošportnike podpirajo zato, da le-ti z njimi kvalitetno preživljajo prosti čas ... Se pa pač moti.

Matevž Hribar
foto: Beta

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"