THOR vstopa v 2018 z jubilejno kolekcijo ob 50 letnici

31. 1. 2018 | Peter Kavčič
Deli

Leto 1968 je bilo revolucionarno po vsem svetu in motokros pri tem ni bil izjema. Štirikratni svetovni prvak Torsten Hallman je z inovativno in tehnično napredno opremo za motokrosiste začel zgodbo blagovne znamke THOR (Torsten Hallman Original Racewear), ki še danes sodi v sam vrh.Ob praznovanju častitljivega jubileja so zato pripravili kolekcijo  v črni barvi iz z napisom, ki označuje jubilej v zlatih črkah. Ob tej priložnosti so naredili tudi modno linijo športnih oblačil za prosti čas.

Nova kolekcija S18 je še naprednejša na področju udobja in trajnosti, na voljo pa so različne kolekcije. Prime Fit kolekcija nosi jubilejni znak v črno-zlati kombinaciji in takoj, ko smo jo oblekli je postalo jasno, da gre za premium izdelek.

Opazili smo, da so materiali v smislu kakovosti šli korak naprej, oprema pa ostaja lahka in krojena tako, da se dobro prilega telsu. Rokavice so tanke in se odlično prilegajo dlani kar omogoča dober nadzor nad krmilom.

Linija Pulse je bila prav tako deležna retro izgleda, medtem, ko so pri liniji Fuse popustile vse zavore kalifornijskih oblikovalcev in pripravili resnično divje barvne kombinacije.

Jubilejno kolekcijo THOR si lahko ogledate na spletni strani www.thormx.com

Peter Kavčič

Foto: Thor MX

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja