Triumph: vpoklic za Tigra in brušenje Speed Tripla

29. 12. 2014
Deli
Triumph: vpoklic za Tigra in brušenje Speed Tripla

Pri Triumphu so tudi v zadnjih letošnjih dneh še kako zelo aktivni. Na servise kličejo lastnike Tigrov, hkrati pa brusijo model Speed Triple.

Tudi Triumph se je s svojimi odličnimi trivaljniki počasi začel zapletati v mreže vse strožjih evropskih ekoloških normativov, zato bodo v prihodnjih mesecih obdelave deležni skorajda vsi njihovi nekoliko starejši modeli. Trenutno se to dogaja Speed Triplu, ki bo po 'brušenju' postal lažji, bogatejši z elektroniko, čistejši in tudi nekoliko močnejši. Pravijo, da bo dobil sistem proti zdrsu pogonskega kolesa in možnost vžiga brez ključa, omogočena pa bo tudi izbira različnih programov delovanja motorja.

Iz ponudbe se bo tekom leta poslovil model Sprint GT, do pričetka spomladne motoristične sezone pa bodo poziv na brezplačen obsik servisa dobili lastniki modelov Tiger Explorer. Na 2.180 motociklih proizvedenih med letom 2011 in 2014 namreč obstaja nevarnost, da poči vijak stranskega stojala, zaradi česar se lahko motocikel prevrne. Triumph sicer ne beleži, da bi se to zgodilo na katerem od prodanih motociklov, so pa napako odkrili v okviru svojih internih preverjanja kakovosti.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja