Z Nolanom do Nebes

23. 5. 2014
Deli
Z Nolanom do Nebes (foto: Compaco)
Compaco

Compaco vabi na izlet v Nebesa, oziroma bolje rečeno na Nebesa, če smo bolj natančni. Tam v odličnem ambientu strežejo dobro hrano ob lepih razgledih na okoliško gričevje. Če imate čas, se le odpravite na potep in druženje, iz izkušenj lahko zagotovimo da je v družbi ekipe Compaco vedno zabavno in prijetno.

Tule pa lahko podrobneje preberete kaj so vam pripravili:

KDAJ: 15. junija 2014, šabeso strežemo po 11.00 uri.

KDO: vabi Nolan oziroma slovenski zastopnik Compaco.

KJE: na izletniški kmetiji NEBESA (Hom 23, 8232 Šentrupert).

ZA KOGA: vabljeni vsi motoristi dobre volje. Tudi tisti, ki (še) ne uporabljate čelad Nolan. Prvih 50 prejme spominsko darilo. Informativne prijave sprejemamo na Facebook profilu NOLAN SLOVENIA ->klik.

ZAKAJ: da se srečamo na izletu. Vabimo na neformalno, zabavno, prijetno in »easy-going« druženje, sproščen klepet ...

KOLIKO ČASA: tri, štiri urice, da piknemo rezino pršuta, okusimo domače dobrote, potem pa gasa naprej.

KAKO NAS BOSTE NAŠLI: Izletniška kmetija Nebesa se nahaja na najvišji točki v Občini Šenturpert, na 602 m nadmorske višine, od koder seže nebeški pogled na Šentrupert, na levi pa se v daljavi razprostirajo Gorjanci, Trdinov vrh, dolenjsko smučišče Bela, Vrh Trebanje, ob lepem vremenu se vidi celo Snežnik. Poleg razgledne točke in lepih pohodnih in kolesarskih poti je v Nebesih tudi vzletišče za zmajarje in jadralne padalce.

Iz Trebnja se odpeljite v smeri Mirne in Šentruperta. Na glavnem trgu v Šentrupertu zapeljite po desni strani mimo cerkve in nadaljujte čez mostiček proti Dragi pri Šentrupertu. Na križišču za vasjo Draga (1,5 km za Šentrupertom) zavijte desno v smeri Dole pri Litiji in zapeljite po ovinkasti cesti v hrib. V križišču zavijte desno v smeri za Hrastno. Po cca 1,3 km boste zagledali tablo Izletniška kmetija Nebesa in po približno 100m makadama ste prispeli na cilj. Celotna pot od Trebnja do Nebes je dolga 18 km, na pomembnih razpotjih pa bo označena z Nolanovimi smerokazi.

V primeru slabega vremena zmenka seveda ne bo. Za zadnjo potrditev spremljajte sveže informacije na Facebook strani NOLAN SLOVENIA ali vprašajte za informacijo na 03/891 91 03.

PeK

Foto: Compaco

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja