Novi Garminov navigator Nüvi 3700 - Nasveti - Avto Magazin

Novi Garminov navigator Nüvi 3700

Novi Garminov Nüvi 3700 s svojo obliko brez robov določa oblikovalske smernice med prenosnimi cestnimi navigatorji. Da je njegova oblika zares nekaj posebnega, dokazuje priznana nagrada red dot, s katero se pohvali ta manj kot 9 milimetrov 'debeli' navigator, ki je, poleg tega, da je lep, tudi pameten.

6. 6. 2010

Garmin je vanj vgradil za dotik občutljiv barvni zaslon diagonale 10, 9 centimetra, ki omogoča prikaz v ležečem in pokončnem položaju, kar olajša uporabo v avtomobilu in pri pešačenju.

Prek dvojnega dotika ali s 'stiskanjem' zemljevida je mogoče povečati ali zmanjšati pogled, pogledati okolico zemljevida z vlečenjem prsta, s pomočjo igre prstov po zaslonu pa je mogoče hitro menjati perspektive iz 2D v 3D in obratno.

S funkcijo trafficTrends postaja ta Garminov navigator moderna naprava, ki kaže realistične čase prihoda in omogoča učinkovitejše vodenje na podlagi zgodovinskih podatkov o prometu. Nüvi 3790T in Nüvi 3760T imata vgrajeno tudi tehnologijo TMC za sprejem prometnih informacij, vmesnik Bluetooth pa v povezavi z mobilnim telefonom omenjena Nüvija spremeni v napravo za prostoročno telefoniranje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri