5 najbolj bizarnih avtomobilov, ki jih vozijo zvezdniki

16. 7. 2013
Deli
Še Batman mu zavida (foto: instagram)
instagram

Kaj se zgodi, ko si Paris Hilton kupi Bentleya Continental GT? Katastrofa, seveda.

JUSTIN BIEBER : Audi R8 z leopardjim vzorcem

Justin Bieber se skorajda potegne iz zone neprestanega obleganja z žaljivkami, nato pa se z nepremišljeno potezo spet hitro dokaže za nespametnega pamža. Včasih z garderobnimi odločitvami, spet drugič pa, ko takole zvandalizira Audi R8.

Bieber in Audi R8
Foto: StarFeine.com

PARIS HILTON: rožnati Bentley Continental GT Coupe

Veliko denarja, malo pameti. Paris Hilton je segla v svojo neusahljivo vrečo z denarjem in si nabavila enega najlepših avtomobilov, Bentleya Continental GT Coupe. Namesto, da bi potem uživala v tej jekleni krasoti, je našla nekoga s podobno inteligentno kapaciteto, da ji je taisti avtomobil pobarval ... no, saj vidite.

Paris Hilton Bentley Continental

Paris Hilton Bentley Continental GT Coupe
Vir: CarDomain

FLO RIDA: super avtomobil Tramontana XTR

Pred časom je raper Flo Rida na instagramu objavil spodnjo fotografijo, kjer v očitno usnjenih kratkih hlačah pozira ob superavtomobilu Tramontana XTR. Avtomobil, ki je bolj videti kot futuristična formula, takrat še ni bil v lasti znanega glasbenika, si pa ga je v kratkem času vseeno privoščil.

Flo Rida Tramontana XTR

WILL.I.AM: predelan Beetle letnik 1985

Will.I.Am je velik ljubitelj nenavadnih avtomobilov. Pravzaprav je ljubitelj vseh vozil nenavadnih oblik, ki jih nato z veseljem uporabi tudi v svojih videospotih. Zato rad vzame poznane avtomobilske ikone - recimo hrošča - in jih predela v nekaj neprepoznavnega (omenjenega hrošča za 900.000 dolarjev). Presojo o všečnosti prepuščamo vam.

Will.i.am in Beetle

Takole so se o tem avtomobilu pošalili pri TMZ:

CHRIS BROWN: aviatični Lamborghini Gallardo

Chris Brown rad uničuje naravno lepoto. Kot se je neopravičljivo znesel nad Rihanno, se je neopravičljivo znesel tudi nad dragocenim Lamborghinijem. Za svojega je namreč zahteval kostumizirano barvanje, s katerim so avtomobil nato opremili z videzom Air Force bojnega letala. Predvidevamo, da je potem želel še montažo kril na vrata, a še ni našel ustreznega mehanika, ki bi bil pripravljen nadalje molestirati ta sicer fantastični avtomobil.

Mimogrede, na strani avtomobila ima tudi številko 247472 - vtipkano s telefonsko numerično tipkovnico (2-ABC, 3-DEF, itd.) se to bere kot C-H-R-I-S-B.

Chris Brown Lamborghini
Vir: Autoblog.gr

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja