Adria Mobil z dobrimi številkami

6. 8. 2012
Deli

Pregled prodajnih številk našega najuspešnejšega 'počitnikarskega' podjetja Adrie Mobil kaže, da so letošnje prvo polletje zaključili več kot uspešno.

Navkljub težkim razmeram, ki vladajo pravzaprav na vseh svetovnih trgih (izjema je le nemški, ki beleži pozitiven trend v evropski karavaning industriji),  so letos prodali več kot 4.800 produktov, kar je bilo dovolj za 127 milijonov evrov skupnih prihodkov, od katerih jih je na koncu kot dobiček ostalo 5,6 milijonov. Seveda pa pozitivne številke niso prišle same od sebe, zato so letos v Adrii Mobil predstavili številne novosti, ki jih bodo v kratkem na ogled postavili na največjem panožnem sejmu v Düsseldorfu. Adria Mobil kupcem trenutno ponuja več kot 110 produktnih različic, seveda največ v segmentu počitniških prikolic in avtodomov. Ob tem pa znajo prisluhniti tudi dodatnim željam strank ter se tako individualno prilagoditi slehrnemu kupcu. Po besedeh dolgoletne generalne direktorice, Sonje Gole, ima ključno vlogo pri vsem uspešna ekipa zaposlenih, ki jih je označila za strokovne, predane in zavzete delavce.

Da je direktorica res priljubljena, se je izkazalo na seji nadzornega sveta konec meseca julija, ko je bila imenovana za generalno direktorico družbe ACH, kar pomeni da se je po 18 letih uspešnega vodenja poslovil Herman Rigelnik. Mandat Sonje Gole je petletni, vodenje družbe pa bo prevzela s 1. oktobrom 2012.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja