Avtohiša Špan praznuje

27. 3. 2016
Deli

V Avtohiši Špan na Brezovici sta se v enem večeru odvila dva dogodka. Lastnik in direktor podjetja Špan d.o.o. je ob 35. obletnici podjetja prerezal trak nove poslovne stavbe, potem pa so izbranim gostom iz sveta gospodarstva, športa in zabave izročili šest ekskluzivnih koledarjev Pirelli 2016 in šest monografij Pirelli, ki so nastale ob 50. obletnici svetovno znane blagovne znamke.

Ob 35. obletnici podjetja so v podjetju Špan d.o.o. odprli novo poslovno stavbo, v kateri bo tudi sodoben kleparsko-ličarski center za vse znamke vozil, ki zaokrožuje filozofijo "vse za avto na enem mestu". Novi prostori so opremljeni tudi s sodobno diagnostično stezo za aktivni prevzem vozila v servis, ki omogoča, da prevzemnik vozila v servisu skupaj s stranko hitro in preprosto ugotovi stanje gum in celotnega podvozja.

Lastnik in direktor podjetja Ludvik Špan je ob odprtju nove poslovne stavbo tudi prejel bronasti pečat Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije 2016 ob 35. letnici uspešnega delovanja podjetja in zlati ključ Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije za uspešno delovanje na področju obrti in podjetništva.

Sledila je podelitev koledarja Pirelli, ki ga vsako leto v omejeni nakladi prejmejo vplivni ljudje iz sveta gospodarstva, športa, znanosti in zabavne industrije, in almanaha Pirelli, ki je nastal ob 50. obletnici družbe Pirelli. Letošnji dobitniki v Sloveniji so bili generalni direktor GZS Slovenije Samo Hribar Milič, smučarska skakalka Maja Vtič, župan občine Brezovica Metod Ropret, top model in moderatorka na televiziji Iryna Osypenko Nemec, biatlonec Jakov Fak, smučarska skakalka Špela Rogelj, boksar Dejan Zavec, igralka in voditeljica Ula Furlan, smučarska tekačica na smučeh Petra Majdič, televizijski voditelj Peter Poles, televizijska voditeljica Miša Molk in smučar prostega sloga Filip Flisar.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"