Deset Volkswagnov Transporterjev za smučarske skakalce

1. 12. 2017 | Tomaž Porekar
Deli

Predstavniki osmih slovenskih smučarskih skakalnih klubov so prejeli deset novih Volkswagnovih Transporterjev s štirikolesnim pogonom za prevoz mladih članov svojih klubov na tekme in treninge.

V skupni akciji Smučarske zveze Slovenija in OK Planica ter pokroviteljev bodo z desetimi kombiji slovenski smučarski skakalni klubi odslej za prevoz uporabila varnejši način; tudi tako, da bodo vsi vozniki kombijev opravili tečaj varne vožnje na poligonu AMZS na Vranskem. Prevoz s kombiji s štirikolesnim pogonom za klube, ki delujejo v sklopu Planiške skakalne šole in skrbi za trening mladih skakalk in skakalcev, bo tako varnejši in bolj zanesljiv. Za redno servisiranje bo poskrbela blagovna znamka Volkswagen Gospodarska vozila, Zavarovalnica Triglav pa je prispevala vsa potrebna zavarovanja.

Ključe so klubom predali predstavniki Smučarske zveze Slovenije z Ljubom Jasničem na čelu. Podpredsednik OK Planica je štartno številko z avtogrami slovenskih skakalcev predal predstavniku Porscheja Slovenije, Vladimirju Štupici.

Tomaž Porekar
foto: Tomaž Porekar

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol