Doživite BMWFEST – festival teka in zabave

8. 9. 2014
Deli
Doživite BMWFEST – festival teka in zabave

BMWFEST bo združil vse tekače, družine in ljubitelje vozil BMW 21. septembra 2014 v Arboretumu Volčji Potok.

Rekreativni tekači se boste lahko pomerili na 6 in 12 km teku BMW Race to Berlin ob 10:00. Sledi poslovni tek štafet. Ob 12:30 pa bo veliki družinski tek na 600 m, na katerem bodo vsi udeleženci prejeli spominske medalje ter sodelovali v žrebu za polletno uporabo BMW serije 2 Active Tourer.

Sledi začetek bogatega zabavnega programa z velikima zvezdama Čuki in Perpetuum Jazzile. Seveda pa bo v času prireditve poleg zabave poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Brezplačne prijave na BMWFEST

Prijavite se na spletni strani in si zagotovite brezplačen vstop v Arboretum Volčji Potok ter številne druge ugodnosti - tekači na 12 km se boste potegovali za 8 prijav za Berlinski maraton 2015, vsi tekači na teku BMW Race to Berlin pa boste sodelovali v žrebu za polletno uporabo BMW serije 2 Active Tourer.

Prijave potekajo na povezavi www.bmw-fest.si/PRIJAVA

Tekaška konferenca aktivni.si: Misterij maratona

V okviru prireditve BMWFEST bo potekala tudi AKTIVNI.SI TEKAŠKA KONFERENCA, kjer bodo o svojih maratonskih preizkušnjah spregovorili Primož Kobe, Žana Jereb, Jure Košir, Žiga X Gombač, Samo Rugelj in Boštjan Videmšek.

Konferenca je za vse obiskovalce brezplačna, prijave pa potekajo na povezavi www.aktivni.si/tek/tekaska-konferenca-misterij-maratona.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"