Drift letos še bolj atraktivno!

11. 3. 2015
Deli

Ekipa, ki že več kot desetletje uspešno razvija slovensko tuning sceno je združila moči še z dvema ekipama iz Hrvaške in Srbije ter Avto Magazinom, Monster Energy Drinkom in še nekaterimi sponzorji.

Na področje Balkana prinašajo novo drift tekmovanje, pet dogodkov, razporejenih v tri države bivše Jugoslavije bo poskrbelo za prave celodnevne spektakle.

Dve hitro rastoči avtomobilistični sceni, združeni pod imenom Adria Drift Series, bosta preplavili Ljubljano, Zagreb, Beograd, Čačak in Krško. Mojstri vožnje na počez bodo v svojem drifterskem slogu v dim zavili prizorišče ter se v bojih mož na moža pomerili za naslov regionalnega prvaka. Na drugi strani pa se bo več kot 100, do popolnega sijaja zloščenih ter tako ali drugače zanimivo predelanih avtomobilov, pomerilo za naslove najbolj atraktivnih vozil v različnih razredih. Seveda ne bo manjkalo niti spremljevalnih dejavnosti. Poleg vragolij polnega stunt showa in lepih hostes organizator namreč obljublja še pester in raznolik dodatni program. Za najbolj pogumne adrenalinske odvisnike bo tako na voljo tudi vožnja v pravem drift dirkalniku z enim izmed najboljših evropskih drifterjev. Drift prvenstvo bo vzporedno potekalo tudi v pomanjšani različici, pri kateri se bodo pomerili avto modelarji.

Vsi tisti, ki ste navdušeni nad predelanimi avtomobili in vas navdušujejo adrenalinske vožnje mojstrov volana, si dogodke Adria Drift Series v koledarjih označite že danes.

Seznam prireditev Adria Drift Series:

26.4. Krško – Raceland [SLO]

31.5. Čačak [SRB]

14.6. Zagreb [CRO]

6.9. Beograd [SRB]

11.10. Ljubljana [SLO]

Več na www.adriadriftseries.com

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"