Razgreto driftersko ozračje

26. 6. 2010
Deli

Z nedeljsko tekmo AM drift pokala (27. 6) se po vremenskih peripetijah preteklega meseca končno začenja bitka za naslov najboljšega drifterja. Vozniki se bodo v tednu dni pomerili kar dvakrat in temu primerno že pogledujejo preko ramen tekmecev.

Med glavnimi akterji bodo tudi tokrat hrvaški vozniki, ki po vseh možnih kotičkih svoje dežele iščejo gume za dvoboje na stezi.

Kot lahko preberemo na strani www.powertuning.com.hr, je vzdušje pri naših sosedih domala že na vrhuncu, poleg dvoboja japonskih dirkalnikov z nemškimi, pa so že padle tudi prve bojne napovedi našim voznikom.

Marino Pirić, stalnica AM drift pokala, ki je že posegal po stopničkah, si je za tarčo izbral prvaka Žvana in mu sporoča: "Če vaši nogometni reprezentanci ne uspe priti mimo tekmecev v drugi krog, bom jaz šel mimo tebe - in to kar po zunanji strani! ". Prehitevanje, ki poražene voznike najbolj skeli . . In ker je našim nogometašem sreča prav v zadnji minuti obrnila hrbet, samozavestni Pirić že ogreva svojega šestvaljnika za nedeljski spopad.

Slovenski adut mu seveda ne ostaja dolžan, naši viri pravijo, da je zadnje dni preživel v svoji delavnici na Gorenjskem, kjer za hrvaškega kolega pripravlja posebno presenečenje. Žvan mu sporoča, da je blatnik, ki ga je poškodoval ravno v dvoboju s Pirićem, že popravljen, in ga bo, če bo tekmec prepočasen, še enkrat pritisnil obenj! To bo še zanimivo . .

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"