Novice Promocijsko sporočilo

Družinsko podjetje s 27 leti izkušenj

27. 12. 2017
Deli

Neodvisne servisne delavnice so lahko ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo servisov Liqui Moly se uvršča tudi avtoservis Avtomehanika Zakšek Darko s.p. iz Senovega. Servis ima že 27 let izkušenj, saj ga je sedanji lastnik Darko Zakšek leta 2010 prevzel od očeta, ki je avtoservisno dejavnost opravljal od leta 1990. V delavnici so trenutno zaposleni trije avtomehaniki, v svojo oskrbo pa sprejmejo avtomobile prav vseh znamk. Med njimi se najdejo tudi prestižni Porscheji, v glavnem pa so to avtomobili znamk Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Renault, Opel, Peugeot, Citroën, Mercedes-Benz in BMW. Njihova dejavnost obsega servisiranje in popravila avtomobilov, popravila motorjev, elektronike in podvozij, vulkanizerstvo, servis klimatskih naprav, diagnostiko, izdelavo in popravila ključev in pripravo na tehnični pregled.

Kot pravi Zakšek, s podjetjem Euroton, ki zastopa izdelke znamke Liqui Moly, sodelujejo dve leti in imajo dobre izkušnje, saj jim poleg izdelkov zagotavljajo tudi podporo pri njihovi uporabi. Poleg olj cenijo predvsem aditive, s katerimi lahko na motorjih bistveno ceneje odpravijo marsikatero napako, ki bi sicer zahtevala drago popravilo.

Od kod pa so njihove stranke? Večina jih prihaja iz celotnega Posavja in Dolenjske, a tudi iz drugih delov Slovenije in celo iz sosednje Hrvaške. Zakšek ugotavlja, da je veliko tudi avtomobilov z nemškimi registracijami, katerih lastniki niso turisti, ampak ljudje, ki so se na stara leta vrnili z dela v tujini. V Avtomehaniko Zakšek Darko s.p. se lahko sicer kar pripeljete in osebno naročite servis ali pa jih pokličete na telefonsko številko 041 720 307 ali 07 4971 794.