Trije stari VW Transporterji in en Hrošč: iz Malezije v Nemčijo in nazaj

30. 6. 2017
Deli

Skupina Malezijcev je opravila precej drzno potovanje. S tremi starodobnimi Volkswagni Transporteji in enim Hroščem so namreč prevozili kar 20.000 kilometrov med malezijsko prestolnico Kuala Lumpurjem in centralo Volkswagnovega oddelka za gospodarska vozila v Hannovru.

Cliften Nathaniel, Terence Moses, Stephen Pang, Monica Xavier in Udhaya Kuma so se na dolgi  z dvema Bullijema letnika 1967 in enim letnika 1978 ter Hroščem peljali skozi Malezijo, Tajsko, Laos. Kitajsko, Rusijo in evropske države. Obiskali so tudi srečanje starodobnih Volkswagnov v Spodnji Saški, kjer se je zbralo 45.000 navdušencev in 900 starodobnih Volkswagnov iz 28 držav, in se ustavili v Volkswagnovi tovarni v Hannovru, kjer so se s svojimi avtomobili tudi fotografirali.

Pot jih bo iz Hannovra vodila še v Belgijo, Francijo in Skandinavijo, potem pa se bodo odpravili nazaj  in se po predvidoma okrog 50.000 prevoženih kilometrih spet vrnili v Malezijo. Vmes obiskujejo tudi sirotišnice in sodelujejo pri dobrodelnih dogodkih v okviru njihove kampanje #Live2drive.

Še nekaj utrinkov iz Instagrama:

 

A post shared by Stephen Pang (@flyingacekombi) on

 

A post shared by Stephen Pang (@flyingacekombi) on

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja