Fiati za ljubljanske študente

7. 10. 2015
Deli

Fiat je tudi slovenske študente pridružil mednarodni akciji "Fiat Likes U", v okviru katere bo študentom Univerze v Ljubljani omogočil brezplačno uporabo avtomobilov svoje znamke.

Fiat je projekt "Fiat Likes U", v katerega je vključil 16 visokošolskih ustanov po vsej Evropi, leta 2012 zasnoval v partnerstvu z italijanskima ministrstvoma za izobraževanje in okolje. Z njim vzpodbuja priložnosti za mobilnost, študij in zaposlovanje, namenjen pa je mladim, ki se vse bolj zavedajo okoljske in ekonomske problematike ter trajnostne mobilnosti in poskušajo iskati načine, kako zmanjšati škodljive vplive na okolje. Zato bi radi uporabljali cenovno dosegljiv avtomobil, ki je tudi prijazen do okolja.

Fiat oziroma njegov slovenski zastopnik Avto Triglav bo v okviru trimesečnega projekta študentom Univerze v Ljubljani omogočil brezplačno uporabo petih avtomobilov, Fiatov 500C, 500L, 500X, Pande in Punta. Študenti, ki bi radi sodelovali v projektu, se morajo prijaviti preko spletne strani "fiatlikesu.eu", potem pa izberejo razpoložljivi avtomobil, ga rezervirajo in prevzamejo pri Fiatovem ambasadorju na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Uporabljajo ga lahko 24 ur med tednom ali pa ves konec tedna.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja