Novice Promocijsko sporočilo

Fitoval izdelke prejmejo ...

16. 10. 2009
Deli

Izžrebali smo tri nagrajence, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in bodo prejeli izdelke iz linije Fitoval proti izpadanju las.

Nagrado dobijo:

Matjaž iz Kamnika, Dejan iz Ljubljane in Tomaž iz Mengša.

Vsem trem nagrajencem čestitamo!

Linija Fitoval . .

V Krkinih laboratorijih so se težav z izpadanjem las lotili celostno ter pri razvoju dermatoloških izdelkov za nego las in kapsul uporabili tudi bogato farmacevtsko znanje.

Izdelki proti izpadanju las Fitoval so dermatološki šampon, dermatološki losjon in kapsule Fitoval formula. Kombinacija vseh treh izdelkov, ki se v delovanju dopolnjujejo in nadgrajujejo, zagotavlja učinkovito in kakovostno nego las, nagnjenih k izpadanju.

Lastnosti dermatološkega šampona proti izpadanju las Fitoval

Izjemna kombinacija vsebuje pšenične peptide, ki prodirajo globoko proti sredini lasu in od znotraj krepijo lasna vlakna, in glikogen, ki se v notranjosti lasne čebulice spremeni v energijo ter spodbudi delitev in presnavljanje celic. Pospešeni celični procesi v lasnih koreninah lahko spodbudijo rast močnejših las. Rožmarin in arnika izboljšata prekrvljenost lasišča.

Lastnosti dermatološkega losjona proti izpadanju las Fitoval

Patentirana formula losjona z izjemno kombinacijo treh rastlinskih aktivnih sestavin (eskulina, ksimeninske in lavrinske kisline) učinkuje globinsko: izboljšuje prekrvljenost lasišča in prehranjenost lasnih korenin.

Lastnosti kapsul Fitoval formula

Kapsule Fitoval formula zagotavljajo biološko prehrano las. Pomagajo pri prehranjevanju lasnih korenin s hranilnimi snovmi, ki so potrebne za rast in obnavljanje las. Vitamini in minerali ter aminokislina cistin krepijo lase, pospešujejo obnavljanje in zavirajo čezmerno izpadanje las. Po krvnem obtoku lasne korenine oskrbujejo s snovmi, ki so potrebne za rast in obnavljanje.

Drugi izdelki

Fitoval nudi rešitve tudi za druge težave z lasmi in lasiščem.Dermatološki šampon za poškodovane lase in kapsule Fitoval formula zagotavljata učinkovito in krepilno nego poškodovanih las, dermatološki šampon in dermatološki losjon proti prhljaju pa zagotavljata celosten pristop k reševanju težav s prhljajem.