Ford ima novega prodajalca in serviserja v Mariboru

Ford ima v Mariboru novega trgovca in serviserja. To je podjetje Avto Triglav Maribor, ki se je v štajerski prestolnici pridružil dosedanjemu Fordovemu zastopniku Avtomobili P.R.

Ford ima novega prodajalca in serviserja v Mariboru (foto: Ford) Ford
9. 11. 2018

V novem salonu Ford centra Avto Triglav Maribor, ki deluje na Ptujski cesti 132 v Mariboru, bo možen nakup novih in rabljenih Fordov, dodatne opreme za avtomobile in originalnih nadomestnih delov. V okviru centra bo deloval tudi Fordov avtoservis.

Emil Žilavec, vodja prodajno-servisnih centrov Avto Triglav Maribor, Celje in Dobrovnik, je ob odprtju centra dejal: »Avto Triglav ima v Mariboru dolgoletno tradicijo, trudimo se, da bi bile naše stranke zadovoljne, tako s prodajnimi kot servisnimi storitvami. V zadovoljstvo nam je, da smo lahko našo ponudbo razširili z blagovno znamko Ford na lokaciji, ki jo lastniki vozil Ford dobro poznajo.«

 David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana, pa je izpostavil: »Maribor s širšo okolico je za znamko Ford tradicionalno predstavljal področje odličnih rezultatov. Visok tržni delež, velik vozni park ter visoko zadovoljstvo naših strank je mogoče vzdrževati in nadgrajevati le z dovolj velikimi prodajno-servisnimi kapacitetami ter strokovnim osebjem. Prepričani smo, da bomo z novim pooblaščenim trgovcem in serviserjem, Ford centrom Avto Triglav Maribor, nadaljevali zgodbo o uspehu ter zagotovili prvovrstne storitve našim zvestim in novim strankam na širšem mariborskem področju.«

 

Značke: ford

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri