Novice Promocijsko sporočilo

G3 Spirits nakup 20 vozil T-ROC zaupal podjetju Špan d.o.o.

1. 4. 2019
Deli
G3 Spirits nakup 20 vozil T-ROC zaupal podjetju Špan d.o.o.

Podjetje G3 Spirits ničesar ne prepušča naključju. Zato so se pri nakupu novega voznega parka odločili za sodelovanje s podjetjem Špan d.o.o. Nakup sodobnih vozil Volkswagen je še eno v vrsti sodelovanj med podjetjema.

Podjetje ŠPAN d.o.o. s svojo 35 let dolgo tradicijo delovanja na področju avtomobilizma in mobilnosti nadaljuje uspešno poslovno pot, tudi s sodelovanjem in povezovanjem z najuspešnejšimi podjetji v Sloveniji. Podjetje G3 Spirits kot vodilni prodajalec in distributer s poudarkom na destiliranih alkoholnih pijačah za zagotavljanje podpore na terenu potrebuje prepoznavna in hkrati varna vozila. Pri izboru Volkswagen T-Roca so izbrali sodobne asistenčne varnostne sisteme, ki voznikom omogočajo tudi polavtonomno vožnjo.

Podjetju G3 Spirits d.o.o. so priskrbeli večjo floto novih vozil zmake VW T-Roc, s katerimo želijo povečati ugled, zaupanje in prepoznavnost blagovne znamke, predvsem pa izboljšati varnost, zadovoljstvo in delovne razmere svojih zaposlenih. Izbrali so rešitev vse na enem mestu. V podjetju Špan d.o.o. so namreč poskrbeli za svetovanje pred nakupom, za polepitev vozil, dobavo in dogodek ob predaji. Tako so vozila odeta v prepoznavno oranžno barvo podjetja.

Direktor podjetja G3 Spirits d.o.o. Marko Šutanovac in direktor podjetja Špan d.o.o. Damjan Špan sta si ob slovesnem prevzemu novega voznega parka izmenjala simbolični ključ in vsem zbranim namenila nekaj besed.

"Hvala za izkazano zaupanje in izbor vozil, ki s svojimi asistenčnimi sistemi skrbijo za večjo varnost vaših zaposlenih," je ob predaji vozil dejal Damjan Špan, direktor podjetja Špan.