Golf 7 v novem Avto magazinu!

30. 6. 2011
Deli
Golf 7 v novem Avto magazinu!

Ljubitelji avtomobilizma, motociklizma in avto-motošporta ste zopet prišli na svoj račun: izšla je 15. številka revije Avto magazin z letnico 2011! Napovedujemo (spet) novega Golfa, vozimo Bentley-a za dobrih 300.000 evrov, testiramo Levčka z zložljivo trdo streho ...

- Ati, kdaj bomo kupili Golfa Šestko?
- Sine, takoj, ko bo naprodaj Devetka.

No, devete generacije Golfa zaenkrat še ne bo (tistega bo verjetno poganjal mini jedrski reaktor), zato pa v tokranem Avto magazinu napovedujemo Sedmico, ki naj bi luč sveta ugledala konec prihodnjega leta. Objavljamo tudi prve risbe 'terenske Fieste'.

Vozili smo eno najbolj elitnih limuzin na svetu z imenom Mulsanne. Kljub Volkswagnovemu prevzemu ugledne britanske znamke tega petinpolmetrskega Bentleya še vedno izdelujejo na Otoku in, če smo že ravno omenjali Golfa, za izdelavo enega potrebujejo 550 ur, kar je s približno 23-krat več, kot traja sestavljanje Golfa.

Bili smo še na svetovnih premiernih vožnjah Audija Q5 Hybrid Quattro ter Fiata Jour.., pardon, Freemonta, zapeljali pa smo tudi športno predelane BMW-je.

Pa še testi: Subaru Trezia 1.3 Trend, Peugeot 308 CC 1.6 THP Feline, Mazda 5 CD116 GTA, Dacia Duster 1.6 16V Laureate in Renault Megane Coupe dCi 130 Bose Edition. Primerjamo nakup z gotovino in leasingom, za motocikliste pa smo pripravili testa Aprilie Dorsoduro 1200 in Honde CBF 1000 F.

Na športnih straneh pa o gorski dirki Petrol Gorjanci 2011, IRC Reliju v Grčiji, Formuli 1 in svetovnem prvenstvu v reliju.

Prijetno branje!

Avto magazin št. 15/2011 je naprodaj od 30. junija 2011. Naročite se lahko tudi prek spleta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja