Imate sklenjeno dobro avtomobilsko zavarovanje?

5. 6. 2019
Deli
Imate sklenjeno dobro avtomobilsko zavarovanje? (foto: Zavarovalnica Triglav)
Zavarovalnica Triglav

Na cestah je vedno več vozil. Samo lani jih je bilo prodanih več kot 85.500, od tega skoraj 72.850 osebnih vozil, kar je največ v 21. stoletju. Hkrati narašča število prevoženih kilometrov. Slovenci prevozimo več kot 18,5 milijarde kilometrov na leto, kar pomeni, da vedno več časa preživimo v avtomobilu. To nas izpostavlja številnim nevarnostim in večjemu tveganju za nastanek nesreče ali avtomobilske okvare.

Povečano tveganje za nastanek nesreče bo v poletnih mesecih, ko bodo naše ceste dodatno obremenili tujci, vozne razmere pa bodo zaradi vročine dodatno otežene. Če se znajdemo v situaciji, ko na cesti potrebujemo pomoč, nam bo prav prišlo dobro zavarovanje.

Res dobra avtomobilska zavarovanja

Varnost in zadovoljstvo strank sta pri Generaliju na prvem mestu. Zato kot vseživljenjski partner ponuja res dobra AVTOMOBILSKA ZAVAROVANJA. Ob sklenitvi zavarovanja ste pri njih poleg kakovostne storitve in odličnega škodnega servisa kot varni voznik deležni še finančnih ugodnosti, s katerimi spodbujajo odgovorno ravnanje na cesti:

  1. brezplačna zamrznitev bonusa pomeni, da v primeru prometne nesreče ne izgubite bonusa in ne občutite povišanja premije zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) v prihodnjih letih;
  2. 10 % plačane letne kasko premije vam povrnejo ob poteku trajanja zavarovalne police.
  3. ugodno letno turistično zavarovanje je za posameznike na voljo že od 1,72 evra na mesec, za družino pa od 3,87 evra na mesec.

OSTALE GENERALIJEVE UGODNOSTI OB ZAVAROVANJU VOZILA:

·         5 % popusta za varne voznike brez nesreče v obdobju dveh let;

·         do 10 % popusta za varne voznike v sodelovanju s Petrol klubom;

·         do 20 % popusta na leta vozniških izkušenj ter

·         paketni popust (do 10 % pri sklenitvi obveznega avtomobilskega (AO) in AO Plus zavarovanja ter do 18 % pri sklenitvi kasko zavarovanja).
 

Varujte zadovoljne trenutke, mi vam zavarujemo ostalo! www.generali.si

POZOR! Kako v vročih poletnih mesecih ostati varen na cesti?

Preden greste na pot: preverite delovanje klimatske naprave, s seboj imejte vedno plastenko vode, preverite tlak pnevmatik in količino tekočine za čiščenje stekel. Na poti: na pot se odpravite spočiti, vožnjo prilagodite svojim zmožnostim, upoštevajte varnostno razdaljo, med večurnimi vožnjami delajte postanke, pozornost namenite tujim voznikom ter za boljšo koncentracijo znižajte glasnost avto radia.  

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja