Izbiramo najboljše avtomobile in delimo nagrade!

14. 10. 2010
Deli

Leto dni je naokoli in ponovno je pred vami izbor Najboljši avtomobili, tokrat z letnico 2011. Veliko izborov avtomobila leta je, imajo ga skoraj vsi mediji, poleg tega se v svetu odloča še o izborih nacionalnih avtomobilov leta, enemu avtomobilu pa pripišejo tudi naziv svetovni in enemu evropski avtomobil leta.

Dodajmo še spletna glasovanja in seznam izborov je že nepregleden. Pri večini omenjenih izborov avtomobila leta ima glasovanje ljudstva majhno težo in ne zgodi se redko, da zmaga avtomobil, ki pri ljudstvu ni najbolj priljubljen, a se je prikupil žiriji.

Običajno v takšnih izborih ustoličijo le en avtomobil leta, čeprav se jih za naziv poteguje veliko, ki so si preveč različni, da bi jih metali v isto košaro. Terencev pač ne moremo postaviti ob bok kabrioletom, enoprostorcev pa ne športnim avtomobilom in podobno.

Sodelujte in osvojite bogate nagrade!

V akciji Najboljši avtomobili 2011 (mednarodno Best Cars 2011) so avtomobili razdeljeni po razredih, zmagovalca v vsakem od teh razredov pa izberete izključno vi. odelujte v akciji in osvojite bogate nagrade. Glavna nagrada je Philips LCD TV 52''. Več o nagradah lahko preberete tukaj.

Za najboljše avtomobile v posameznih razredih lahko glasujete z glasovnico, ki jo najdete v 20. in 22. številki revije Avto magazin 2010, ali na spletu.

GLASUJTE TUKAJ

Glasovanje poteka do 30. novembra 2010.

Seznam avtomobilov v akciji:

Izbira je izključno vaša

Posebnost akcije je, da v njej sodelujete le bralci, rezultati so odvisni povsem od vaših glasov, novinarji tu nimamo prav nobene pravice do glasovanja. Bralci izbirate zmagovalce v vseh avtomobilskih razredih in soustvarjate evropsko avtomobilsko mnenje o posameznih znamkah in njihovih modelih.

Ocenjujete avtomobilske znamke in modele, jih primerjate med seboj in določate favorite. Končni rezultati bodo odraz vašega razmišljanja. Da bo glasovanje lažje steklo in da ne bi pozabili na kakšnega favorita, smo vam pripravili sezname tekmovalcev v vseh desetih avtomobilskih razredih oziroma prav toliko avtomobilskih kategorijah.

Izberite svoje favorite med mini avtomobili, med malimi avti, poiščite jih v obeh delih srednjega avtomobilskega razreda, v luksuznem razredu, med športniki, terenci, kabrioleti in limuzinskimi kombiji. Seznami so opremljeni tudi s fotografijami.

Vzemite si čas in izberite svoje favorite, pomagajte ustoličiti vseh deset zmagovalcev akcije Najboljši avtomobili 2011. Nekateri modeli so še preveč novi in še niso pripeljali na slovenski trg ali pa pri nas nimajo uradnega zastopnika. Njihova vključitev v akcijo Najboljši avtomobili 2011 je posledica vseevropskosti akcije.

Glasovanje je hkrati priložnost, da osvojite bogate nagrade. Izpolnite glasovnice iz revije ali na spletu in dodajte svoje mnenje o slovenskem in evropskem avtomobilskem vrhu. Ne spreglejte tudi 22. številke Avto magazina, v kateri bomo glasovanje ponovili.

Rezultate bomo objavili v začetku prihodnjega leta in razkrili, katere avtomobile imamo Slovenke in Slovenci najraje. Vaše mnenje, drage bralke in bralci, bo pomagalo tudi pri ustvarjanju evropskega pogleda na avtomobilski trg. Nagrade bomo izžrebali prihodnje leto in avtomobilskim zastopnikom podelili pokale.

Nagradna igra

Sodelujte v akciji in osvojite bogate nagrade. Glavna nagrada je Philips LCD TV 52''. Več si lahko preberete tukaj.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"