IZZIV z Atmosferci! Posnemi vlog in osvoji Renault Kadjar!

28. 10. 2019
Deli
IZZIV z Atmosferci! Posnemi vlog in osvoji Renault Kadjar! (foto: Atmosferci)
Atmosferci

Atmosferci so pojem vloganja pri nas, zato smo v sodelovanju z njimi in Renaultom pripravili posebno vlogersko akcijo, v kateri lahko z malo truda osvojite Renault Kadjar za 10 dni.

Atmosferci so Saša Kapetanovič (odgovorni urednik Avto magazina), Jure Gregorčič (novinar AMZS Motorevije) in Ciril Komotar (avtor Komotar minuta). Gre za tri avtomobilske sanjače, ki na naslovu atmosferci.com objavljajo izjemno zanimive in zabavne vsebine s področja avtomobilizma.

Vsi trije bodo sodelovali na Blogerski konferenci 5. novembra v Mestnem muzeju v Ljubljani, kjer bodo podrobno predstavili projekt Atmosferci, obenem pa tam tudi razglasili zmagovalca tega izziva.

Kako poteka izziv

Na družbenem omrežju objavi svoj vlog, fotografijo ali IG story, ki naj se vsebinsko navezuje na prevozna sredstva. Ni važno, če je to avtomobil, motor, skiro, tovornjak, traktor, kolo ... Lahko je karkoli, samo da bo vsebina zanimiva in zabavna.

Vse objave, opremljene z #blogerskakonferenca2019, bodo Atmosferci pregledali do 4. novembra in zmagovalca razglasili na konferenci 5. novembra. Zmagovalec bo tam tudi prejel ključe od avtomobila Renaulta Kadjar, ki ga bo lahko testiral in se z njim neomejeno vozil 10 dni.

Renault Kadjar

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"