Novice Promocijsko sporočilo

Kaj bo na Avtosalonu počel najbolj znani slovenski TV chef?

29. 3. 2017
Deli
Kaj bo na Avtosalonu počel najbolj znani slovenski TV chef? (foto: Klemen Brumec)
Klemen Brumec

Dogajanje na Avtosalon Slovenije je že v polnem razmahu. Ogromno pa se dogaja tudi na Fordovih razstavnih prostorih, pri čemer sodelujejo tudi znani Slovenci, Fordovi ambasadorji. Potem, ko so obiskovalci lahko že spoznali Filipa Flisarja in staro- novo legendo Rogovega Ponya, danes tja prihaja še najbolj znan slovenski TV chef.

Prvi dan avtosalona na gospodarskem razstavišču je na Fordovem razstavnem prostoru moderator Jože Robežnik gostil vrhunskega smučarja v smučarskem krosu Filipa Flisarja. Ta je med drugim razkril, da je v video oglasu za legendarnega Fordovega Mustanga avto vozil kar sam, kar je pri tovrstnih produkcijah prava redkost. Filip pa je poleg tega tudi del karavane petih Fordovih Mustangov, ki bodo v dneh trajanja salona krožili po ljubljanskih ulicah.

Filip Flisar

Drugi dan salona pa smo nato lahko spoznali še zgodbo prave slovenske legende Rogovega Ponya, ki se vrača. Bine Volčič

Že danes ob 17. uri pa se bo Jožetu Robežniku v hali A pridružil še najbolj znani slovenski TV chef, ki pa tokrat ne bo vrtel kuhalnice. Bineta Volčiča, ki je med drugim velik ljubitelj starih avtomobilov in eden od Fordovih ambasadorjev, boste lahko spoznali v popolnoma drugačni luči. Razkril bo namreč kaj rad počne, ko ne kuha, kako je sam povezan z avtomobili znamke Ford in še marsikaj drugega. Bine pa si bo koncu pogovora vzel tudi nekaj časa za obiskovalce in podelil kakšen avtogram. 

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na salonu najdete na spletni strani Ford.si/Avtosalon, na njihovem Facebooku, Instagramu in Youtubu.