Novice Promocijsko sporočilo

Kaj storiti, če se vam avtomobil pokvari v Bohinju?

17. 10. 2017
Deli

Samostojne servisne delavnice so lahko ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo Liqui Moly servisov se uvršča tudi avtoservis IGMA Usluge, ki ga v Bohinjski Bistrici vodi Igor Urh z dobrim desetletjem izkušenj v avtoservisni dejavnosti. Kot pravi Urh, so jim olja in aditivi ter drugi izdelki znamke Liqui Moly pri njihovem delu v veliko pomoč, prav tako pa ceni tudi ostale storitve zastopnika znamke Liqui Molly, podjetja Euroton, ki mu hitro dobavi večino nadomestnih delov za avtomobile.

Servisno delavnico IGMA Usluge s tremi mehaniki najdete v Bohinjski Bistrici za bencinsko črpalko, takoj potem, ko na poti proti Bohinju prečkate most čez reko Savo. Imajo tudi spletno stran 'www.avtostoritve.si', servis pa je odprt med osmo in osemnajsto uro. Opravljajo splošne servise vozil, hitre servise in vulkanizerske storitve, če je to potrebno, se lotijo tudi večjih popravil, sprejemajo pa avtomobile vseh znamk.

Ker delujejo v turističnem okolju, so poleg domačinov njihove stranke pogosto tudi  obiskovalci Bohinja. Ti največkrat potrebujejo manjše posege, kot so menjave žarnic ali akumulatorjev ter olja, nekateri tujci pa se odločijo tudi za redni servis, saj je ta v Sloveniji pogosto cenejši kot pri njih doma.