Lamborghini Urus v akciji (video)

24. 11. 2017 | Jure Šujica
Deli

Lamborghini očitno želi svoje bodoče kupce prepričati, da je Urus lahko tudi pravi terenski avtomobil.

Do predstavitve novega Lamborghini Urusa, napovedanega v začetku leta, nas loči le še deset dni in Italijani že skoraj nesramno dvigujejo napetost, tako da že nestrpno čakamo 4. december, dan, ko nam bodo avtomobil v polni veličini tudi uradno predstavili.

Zadnji poskus dvigovanja temperature je Lamborghiniju uspel včeraj, ko je objavil promocijski posnetek Urusa – v zamaskirani podobi, kako se spopada z različnimi okolji in podlagami: začne se s peščenimi sipinami v Abu Dhabiju (kjer domnevamo, da bo avtomobil našel tudi največje število kupcev), pot nato nadaljuje po Skandinavji, natančneje na Finskem, nato pa se vrne v toplejše kraje, domnevamo da na jug Španije in na koncu na dirkalno stezo Circuto de Almeria.

Če je zunanjost avtomobila bolj kot ne zamaskirana, pa nam Lamborghini privošči kar nekaj detajlov notranjosti. Vidimo lahko, da bo avtomobil vsaj do neke mere namenjen tudi za uporabo izven ceste, saj ima pripravljenih kar 6 nastavitev podvozja za različne načine vožnje in podlage: za običajno vožnjo po cesti, nekoliko bolj športno vožnjo, vožnjo po dirkališču, pa tudi tri programe za vožnjo po makadamu, snegu in puščavi.

Jure Šujica
Foto: Lamborghini

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"