Novice Promocijsko sporočilo

Lokalni servis za vso Slovenijo

24. 10. 2017
Deli

Neodvisne servisne delavnice so lahko ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

V mrežo servisov Liqui Moly se uvršča tudi avtoservis Avtomehanika Jani Janko Pezdevšek s.p., ki ga v Malih Dolah pri Vojniku že od leta 2003 vodi Janko Pezdevšek, ki si je izkušnje v avtomehanični dejavnosti nabiral že več let pred odprtjem lastnega servisa. Kot pravi Pezdevšek, imajo z olji in aditivi ter drugimi izdelki znamke Liqui Moly dobre izkušnje, saj jih uporabljajo, vse odkar jih je začel zastopati slovenski uvoznik Euroton, s katerim uspešno sodelujejo že od samega začetka njihove dejavnosti.


V delavnici, kjer so za zdaj zaposleni trije, kmalu pa se jim bo pridružil še en mehanik, v glavnem delajo z avtomobili iz Volkswagnovega koncerna, torej s Volkswagni, Audiji, Škodami in Seati, in tudi kakšnim Porschejem, čeprav se ne izogibajo niti avtomobilom drugih znamk. Njihova dejavnost obsega servisiranje in popravila avtomobilov, avtooptiko, montažo gum in tudi diagnostiko napak, brez katere si sodobne avtoservisne dejavnosti ni več mogoče predstavljati, saj je odkrivanje okvar pogosto bolj zahtevno od popravila.


Od kod pa prihajajo njihove stranke? Kar iz vse Slovenije. Večina jih sicer prihaja iz bližnje okolice, precej jih je iz okolice Slovenj Gradca, pridejo pa celo iz Maribora, Ljubljane ter Krškega in še od kod. Avtomehaniko Jani Janko Pezdevšek s.p. sicer najdete tudi na spletu, a raje prisegajo na dober ljudski glas in neposreden stik prek telefonske številke 03 577 23 37 ali 041 767 553.