Ženeva 2018: MSO je pripravil novo posebno različico McLarna 720S

9. 3. 2018
Deli

McLaren oziroma njegov oddelek McLaren Special Operations je v Ženevo pripeljal novo posebno različico McLarna 720S: McLarna 720S in Atlantic Blue by MSO.

Seveda je največji poudarek na barvi, odtenku modre Atlantic Blue, za katero pravijo, da je najgloblji odtenek temno modre barve, poudarja pa dinamiko McLarnove Super Series z brezčasno razkošnim poudarkom. To poudarja tudi notranjost, ki so jo uredili v usnju s svetlorjavim odtenkom Saddle Tan, ki je prešito s sivimi šivi. Tu so še dodatki iz ogleno črnega usnja in sive alkantare. Nastop krepijo dodatki v odtenku Dark Palladium in vidnem karbonu ter okvirji šip iz cirkonija. Športni izpuh je iz titana, kolesna platišča so grafitno siva, zavore pa iz kombinacije karbona in keramike.

McLaren 720S in Atlantic Blue by MSO je pod karoserijo še vedno McLaren 720S, kar pomeni, da ga poganja štirilitrski turbobencinski motor V8, ki razvije največjo moč 720 'konjev'. Do 100 kilometrov na uro pospešuje 2,9 sekunde in doseže največjo hitrost 340 kilometrov na uro.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja