Michael Schumacher že v novi službi?

11. 12. 2012
Deli

Seveda ne, so se pa fantje pošteno zabavali in navozili - z motocikli!

Na francoskem  dirkališču Paul Ricard se je zbrala neverjetna druščina prvakov in talentov motošporta. 'Schumacher's Track Day', se je imenoval dogodek, ob pomoči ekip Monster Energy in Mercedes AMG Petronas Formula One Team, so se po dirkališču ob Michaelu Schumacherju zapeljali še John McGuinness, letošnji zmagovalec dirke na otoku Man, Randy Mamola, eden izmed najbolj talentiranih motociklistov, ki pa nikoli ni osvojil naslova prvaka, Pol Espargaro, talentirani, komaj 21-letni španski dirkač ter kontroverzni Keith Flint, vokalist skupine The Prodigy in uspešen dirkač v seriji Hottrax Endurance events.

Druščina prvakov in zmagovalcev

Naštevati vse lovorike in posamezne zmage vseh udeležencev bi bili popolnoma nesmiselno, saj se že dolgo ljubiteljsko ni zbralo toliko šampionov. Nekateri so se že srečali, za druge je bilo to prvo snidenje, kot na primer za 'Šumija' in Johna McGuinessa, ki je o Michaelu govoril z vsem spoštovanjem, predvsem pa je bil presenečen, čeprav je vedel, da zna voziti motocikel, nad njegovo hitrostjo in obvladanjem motocikla.

Hvalili drug drugega

Seveda pa s pohvalnimi besedami ni skoparil niti sedemkratni svetovni prvak v Formuli ena, ki je dejal, da je bil ponosen, da se je lahko po dirkališču vozil v družbi izkušenih fantov, kot so John, Randy, Keith in občudoval vragolije velike talenta Pola Espargara.

Navdušen je bil tudi seveda Keith Flint, ki sicer tudi aktivno dirka, vseeno pa se doslej ni velikokrat srečal z legendami dvo- in štirikolesnega dirkanja. (SP)

Michael Schumacher

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"