MINI ponuja inovativno rešitev za kampiranje

25. 7. 2013
Deli

Ne, ni prvoaprilska šala z zamudo. Je t.i. MINI počivalnik - rešitev za prenočitev.

Pravijo, da male stvari pridejo v majhnih paketih. S tem sloganom obratujejo tudi pri avtomobilski znamki MINI, kjer so ponudili razširitve koncepta MINI z raznolikimi rešitvami za hitro prenočitev, po katerih - tako predvidevajo - bodo z veseljem posegli predvsem obiskovalci festivalov in divji popotniki, ki potrebujejo le nekaj ur spanca ali pa dolgotrajnejši počitek, preden nadaljujejo svojo pustolovščino.

Na voljo so trije modeli. MINI Clubvan Camper je najmanjši luksuzni potovalni počivalnik, primeren za vikend izlete. MINI Cowley ima razširjeno dodatno opremo, ki vključuje mini kuhalnik, mini hladnilnik in mini umivalnik. MINI Countryman ALL4 Camp pa je je pravi strešni šotor za avanturiste, ki v afriškem safariju potrebujejo nekoliko več zaščite.

MINI prikolica
MINI Cowley za MINI popotnike z razširjenimi potrebami. In zahtevami.

Različica Cowley uporablja sončno energijo za polnjenje akumulatorja, na katerega se priklopi hladnilnik in zabavna elektronika, ki jo morda prav tako vozite s seboj.

Največ pozornosti pa je seveda pritegnil Countryman ALL4, počivalnik, ki ga montirate kar na streho MINIja. Vsekakor zanimivo na pogled, zaključke o praktičnosti pa prepuščamo vam.

MINI Countryman ALL4
MINI Countryman ALL 4 Camp - varno in udobno na strehi trpežnega malčka

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"