Minibus za povezane poslovneže

14. 2. 2016
Deli

Peugeot bo v Ženevi predstavil študijo Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle, s katero ponuja odgovor na potrebe sodobnih poslovnežev, ki si želijo udobja in vsestranske povezljivosti.

Študijo so zasnovali na Travellerju, nasledniku Experta Tepee, ki ga je Peugeot razvil v sodelovanju s Citroënom in Toyoto in bo tudi doživel premiero v Ženevi. Od serijskega Travellerja se na zunaj razlikuje po temni barvi bakra in bolj razkošni maski hladilnika ter velikih napisih "i-Lab" na šipah.

Bolj pomembna je notranjost, ki so jo zasnovali z željami poslovnih popotnikov v mislih. Potnike od zunanjega sveta ločijo temna stekla, za udobje pa je poskrbljeno s štirimi posameznimi sedeži iz alkantare, ki so razporejeni okrog mizice, ki služi tudi kot velik 32-palčni Samsungov tablični računalnik. Potniki ga lahko uporabljajo skupaj ali pa posamezno, razdeljenega na štiri dele, za povezanost s spletom pa je opremljen tudi z vmesniki za povezovanje s spletom in osebnimi računalniki potnikov ter komunikacijskimi in priključki za polnjenje drugih naprav. Za razvajanje ušes je poskrbljeno tudi z avdio sistemom, ki ga sestavlja 17 zvočnikov, razvili pa so ga pri podjetju FOCAL.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"