Moto Jagoda na koledarju Avto magazina

4. 7. 2007
Deli

Pozor! Tokratna številka Avto magazina (v prodaji od 5. julija) je bogatejša za visokooktanski koledar z Jasmino, najbolj vročo pohotnico iz Big Brotherja, in dvokolesnimi mrcinami, ob katerih se mladenki pulz dvigne bolj kot ob primorskem šarmerju Robertu. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi video, ki je nastal med fotografiranjem za koledar.

Med novicami v tokratni reviji je sicer kar nekaj čisto svežih novitet. Od dveh BMW-jev, kupeja serije 1 s kar 306 »konji« in prenovljene serije 6, do novega, povsem razkritega Volkswagnovega Tiguana, ki bo že čez nekaj mesecev mešal prodajne načrte nekaterim prodajalcem mehkih terencev konkurenčnih znamk.

Na dirkališču Nordschleife so vohuni videli testiranja nove Honde NSX, katero napovedujemo, ob bok pa ji postavljamo koncept naslednika legendarnega Ferrarijevega Dina. Med nerazkritimi avtomobili napovedujemo tudi kabriolet BMW-jeve serije 1 in Audija RS6, pa »spiderskega« R8…

Bili smo na kar nekaj predstavitvah povsem novih avtomobilov, od katerih jih nekaj pri nas še ni naprodaj. Tako smo se že vozili z izjemno hitrim Porschejem 911 Turbo Cabriom, Hyundaijem i30, Seat Alteo Freetrack in Toyoto Corollo sedan, tipali smo pa že tudi novega Peugeota 308.

Med testi tokrat ne smete zamuditi novega Renaultovega Twinga. Malček, ki se je znašel v naši testni floti, ima kar 100 »konjev«. Kako se znajdejo v mestu in na odprti cesti, si preberite v novem Avto magazinu, ker seveda ne manjkajo niti ostali občutki v zvezi s »slovenskim« novincem. Twingo je pa kar smešno majhen proti Volkswagnovemu Crafterju, ki je v različici, ki smo jo preizkušali, dolg skoraj sedem metov.

Na dirkališče smo se tokrat zapeljali z najmočnejšo Fiatovo bencinsko Pando 100 HP. Mala zverinica ni le športna po duši, takšna je tudi po videzu. Z BMW-jem X5 3.0d nismo bili na stezi, smo pa bili z njim tudi na brezpotjih, čeprav je njegova vrednost dovolj velika, da bi ga marsikdo raje hranil v trezorju. Kakšen je novi Bavarec? Berite v Avto magazinu, kjer je tudi test Alfe Romeo Alfe 159 1.9 JTD, reportaža z Oplovega dogodka in retro test Audijevega Coupeja Q.

Ne zamudite tuning novic, moto testov, novi, reportaž z Erzberga, F1 VN Francije in GHD Rogla.

Oglejte si video s snemanja Jagode in kazalo 14. številke Avto magazina.

Revija (s koledarjem) je na prodajnih policah od 5. julija 2007.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja