Novice Promocijsko sporočilo

MyCITROËN plus je celovit paket storitev za vašega jeklenega konjička

12. 11. 2018
Deli

Z včlanitvijo v klub MyCITROËN plus si boste brezplačno zagotovili najboljšo storitev, originalne nadomestne dele in dodatno opremo za svoje vozilo znamke Citroën po najboljših cenah.

Danes lahko na vsakem koraku pristopite v različne klube, ki vam ponujajo takšne in drugačne ugodnosti na podlagi zbiranja različnih točk na karticah zvestobe. Teh se hitro nabere toliko, da jih težko naenkrat spravite v denarnico. Klub MyCITROËN plus, v katerem je članstvo brezplačno, kartic zvestobe nima, tako da s pomanjkanjem prostora v denarnici ne boste imeli težav. Njegovih prednosti pa je še veliko več. Z vstopom v klub se namreč začne prava skrb za vaše vozilo.

Prav skrb za vaše vozilo znamke Citroën je bistvenega pomena. Klub MyCITROËN plus namreč tako lastnikom novih kot tudi starejših vozil znamke v sklopu zanesljive pooblaščene servisne mreže ponuja celoten paket vzdrževanja. Za vsak tip vozila je tako pripravljen načrt vzdrževanja, ki je nato prilagojen še vsakemu avtomobilu posebej, saj Citroënovi mehaniki pri vzdrževanju upoštevajo tudi starost vozila, število prevoženih kilometrov, tip motorja in način vožnje. V sklopu vzdrževanja vam bodo poleg tega pregledali celoten zavorni sistem, olje in oljni filter, svetila, sistem goriva, hladilni sistem in drugo, s čimer boste 100-odstotno pripravljeni na zimo.

Priprave na zimo so vsekakor tisti del vzdrževanja vozila, ki nam lahko prihrani kup nevšečnosti. Zanesljivo skrbni Citroënovi serviserji zato še pred začetkom zimske sezone svetujejo, da – če tega še niste storili – zamenjate brisalce stekel, v avtomobil namestite gumijaste preproge (v servisni mreži so na voljo tepihi, ukrojeni po meri vozila) ter na vozilo namestite zimske pnevmatike. Če ste lastnik kartice Diners Club Citroën, je pri sodelujočih koncesionarjih hramba letnih pnevmatik v času zime za vas popolnoma brezplačna.

Še enkrat je pomembno omeniti, da se članstvo v klubu MyCITROËN plus splača že ob nakupu novega avtomobila, z vsakim letom lastništva pa se ugodnosti le še povečujejo. Na servisih Citroën, katerih slogan je Zanesljivo skrbni, bodo v vaš avtomobil namreč vgradili originalne nadomestne dele, zaradi česar bo vzdrževanje avtomobila iz leta v leto bolj ugodno. Če je vaš avtomobil star dve leti, boste tako deležni 10-odstotnega popusta, za avtomobile, stare sedem in več let, pa bo ta popust polnih 35 odstotkov, ob čemer vam pripada še 17,5-odstotni popust na olja in maziva znamke Total.

Klub MyCITROËN plus pa se ne posveča zgolj servisu in vzdrževanju vozila, temveč članom kluba omogoča tudi nakup dodatne opreme po ugodnih cenah. Do konca leta lahko člani kluba tako za svoja vozila znamke Citroën kupijo nova platišča iz lahke litine in strešne nosilce po kar 20 odstotkov nižji ceni. Poleg tega v klubu MyCITROËN plus ne mislijo zgolj na lastnike vozil znamke Citroën, ampak tudi na voznike drugih znamk avtomobilov. Vse do konca leta bo tako mogoče prek kluba MyCITROËN plus za 2,99 evra kupiti metlico za čiščenje snega, za 5,99 evra pa tridelni zimski set, ki vključuje razpršilec s tekočino za odmrzovanje vetrobranskih stekel, koncentrat zimske tekočine za vetrobransko steklo ter strgalo za led. Celotno ponudbo izdelkov si lahko ogledate na spletni strani www.citroen.si.

Če vas torej zanima vstop v klub MyCITROËN plus, lahko to storite s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 30 15, z obiskom najbližjega pooblaščenega servisa vozil Citroën ali kar z obiskom spletne strani www.citroen.si. Tako boste s pomočjo pooblaščenih servisov Citroën zanesljivo skrbni in kar najbolje pripravljeni na prihodnje avanture s svojim avtomobilom.