Mimovrste, največja spletna trgovina v Sloveniji praznuje 15-letnico. Tudi z avtomobilskim oddelkom.

19. 9. 2017 | Jure Šujica
Deli

Od skromnih začetkov in prodaje izdelkov s področja računalniške tehnologije se je ponudba spletne trgovine Mimovrste razširila na skupno 17 oddelkov, eden izmed njih je namenjen tudi avtomobilskim potrebščinam.

Začetki spletne trgovine Mimovrste segajo v leto 2002 na Jesenice, osnovni namen trgovine pa je bil strankam ponuditi takrat še nekoliko težje dostopno IT tehnologijo, katero je bilo do takrat po večini moč kupiti le v nekaterih specializiranih trgovinah, ki pa so bile v Sloveniji zelo redke. Sčasoma se je podjetje razširilo, prešlo v roke tujega lastnika, mednarodnega holdinga Netretail, ki obvladuje nekatere največje spletne trgovine v vzhodni Evropi, širi pa se tudi na Hrvaško.

Poleg računalniške tehnologije pa lahko stranke v spletni trgovini Mimovrste izbirajo tudi med izdelki za avtomobile in motorje. Na voljo so izdelki za nego dvo- in štirikolesnikov, kakor tudi za servisiranje in vzdrževanje vozil. Jeseni in spomladi so sicer prodajni hit avtomobilske pnevmatike, poleg tega pa na spletni strani ponujajo še dodatno opremo za vozila, kot so kolesni pokrovi, navigacijske naprave in podobno, omenjene izdelke pa lahko kupci naročijo po pošti ali pa jih osebno prevzamejo na enem izmed šestih prevzemnih mest po Sloveniji.

Jure Šujica
foto: Mimovrste

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"