Novice Promocijsko sporočilo

Nakup avtomobila preprost, kot še nikoli doslej

15. 10. 2019
Deli
Nakup avtomobila preprost, kot še nikoli doslej

Odločitev o nakupu avtomobila je lahko zahtevna, saj poleg premisleka o opremi in dizajnu, ki ju iščemo, želimo tudi najboljšo cenovno ponudbo. Veliko lažje pa je, če vse informacije najdemo na enem mestu in ob nakupu izkoristimo še ugodno financiranje.

Da bi vam olajšali proces nakupa, so pri znamki SEAT svojo ponudbo združili na novem portalu mojseat.si. Tako lahko brez težav poiščete pravi model zase, preverite aktualne ugodnosti in kar na spletu izračunate ceno. Z novo obliko financiranja, lahko to pomeni le 1 % maloprodajne cene vozila na mesec, pri čemer si sami izberete želeno število obrokov in vozilo odpeljete tudi brez pologa.

Poleg cenovne ustreznosti pa je pomembno tudi, da izberete avtomobil, ki se bo kar najbolje prilagodil vašim vsakdanjim potem. Iščete prostorno udobje, dinamično vozno izkušnjo ali dovršen dizajn in okretnost? Širok razpon modelov znamke SEAT omogoča, da najdete pravega sopotnika zase.

SEAT Ateca

Napreden SUV, s katerim bo vaš vsakdan postal edinstveno doživetje. SEAT Ateca je polna pametnih tehnologij, s katerimi boste ostali povezani tudi na poti. Odpeljite jo že za 205 € na mesec.

SEAT Leon

Poln naprednih rešitev vam SEAT Leon pomaga zaživeti na polno. Urbani sopotnik s športnimi poudarki vas zapelje z naprednimi rešitvami, ki poenostavijo vaš dan. Zdaj že za 179 € na mesec.

SEAT Ibiza

Mestne ulice lahko osvojite brez težav, če ste za volanom okretne SEAT Ibize. Drzen dizajn in dovršene tehnologije zdaj zapeljejo že za 123 € na mesec.