Nov Petrolov bencinski servis pri Trebnjem

10. 12. 2013
Deli

Danes sta direktor družbe Petrol Maloprodaja Slovenija, Roman Dobnikar in župan občine Trebnje, Alojzij Kastelic, odprla nov bencinski servis ob avtocesti A2 Ljubljana – Obrežje.

Bencinski servis poleg petih točilnih otokov obsega prodajalno HIP HOP s konceptom Fresh (v Petrolu so ga razvili na podlagi raziskav nakupov in navad potrošnikov ter lastnih analiz prodajnega procesa in ponuja zdravo in sveže pripravljeno prehrano na poti), ki se razprostira na 120 m2, kotiček s ponudbo Kava na poti, prodajalna pa je neposredno povezana z lokalom, ki ima zunanjo pokrito teraso.

Bencinski servis ob avtocesti A2 je opremljen s sodobno ekološko in varnostno zaščito z zaprtim sistemom točenja goriva, ki vključuje vso najnovejšo merilno in identifikacijsko opremo. Tako je omogočeno pretakanje goriv brez nekontroliranega izpusta hlapov v ozračje.

Ob otvoritvi je direktor podjetja Petrol Maloprodaja Slovenija, Roman Dobnikar dejal: »Bencinski servisi družbe Petrol že dolgo niso več samo postojanke za točenje bencina, ampak počivališča in postajališča, kjer se lahko vozniki okrepčajo in vmes nakupijo nujne potrebščine. Bencinski servis ob avtocesti Ljubljana – Obrežje sodi med najbolje opremljene in najmodernejše Petrolove bencinske servise, ki nam jih zavidajo tudi največje multinacionalke.«